Fëmijët dinë të lexojnë, por kanë problem me lidhjen e të lexuarës

USAID
Shkup më 22/09/2017 13:10

UNICEF: Tre nga katër fëmijët refugjatë të ekspozuar ndaj abuzimit

femije- refugjat
më 12/09/2017 22:15

“Shikoje fëmijën, jo aftësitë e kufizuara”- Qeveria dhe UNICEF-i të bashkuar për fëmijët me aftësi të kufizuara

zaev- unicef
më 11/09/2017 17:27

3 frazat që nuk duhet t’ua thuash kurrë fëmijëve (dhe 3 alternativa në vend të tyre)

prind-femije
më 11/09/2017 14:55

Si mund t’i ndihmoni fëmijët të flasin sa më shpejt

Fëmijë
Bota më 09/09/2017 16:51

Njëherë në javë do të aktualizohet nga një rast shqetësues i fëmijës nga prindërit e shkurorëzuar

Megjashi
Shkup më 06/09/2017 14:07

Këto janë 11 fjalët magjike që çdo fëmijë ka nevojë t’i dëgjojë

Prindi dhe fëmija
më 04/09/2017 15:35

Alarm për prindërit: Shqetësuese janë videot në YouTube, kujdes janë duke mashtruar fëmijët (Video)

prind-femije
më 30/08/2017 23:45

Klinika e Fëmijëve në Shkup sqarohet për rastin e vdekjes së foshnjës katërmuajshe

Klinika për sëmundje të fëmijëve
Shkup më 30/08/2017 15:54

Gjysma e parë e vitit 2017 u mori jetën 121 fëmijëve

foshnje, bebe
Shkup më 30/08/2017 13:33