FIFA në kongres mban një minutë heshtje për Vokrrin (FOTO/VIDEO)

më 13/06/2018 13:29

Aksione, gola dhe trofe: Televizioni i Partizanit sjell filmin dokumentar rreth Fadil Vokrrit

më 12/06/2018 1:29

Kujtim i veçantë i klubit futbollistik “Partizani” për Fadil Vokrrin

më 11/06/2018 11:29

“Fadil Vokrri ishte krenaria e kombit të tij”

më 10/06/2018 17:21

Qindra qytetarë, sportistë e zyrtarë shtetëror po marrin pjesë në homazhet për Fadil Vokrrin

më 10/06/2018 12:53

Kosova në zi, i jepet lamtumira e fundit Fadil Vokrrit

Kosovë më 10/06/2018 10:42

Legjenda kroate, Zvonimir Boban, shpalos kujtimet për Fadil Vokrrin (VIDEO)

më 10/06/2018 0:33

Qytetarët nderuan legjendën Vokrri përmes ndezjes së qirinjve

Prishtinë më 10/06/2018 0:21

UEFA lartëson veprën e Vokrrit

Prishtinë më 09/06/2018 20:30

Publikohet agjenda e ceremonisë së varrimit të Fadil Vokrrit

Prishtinë më 09/06/2018 17:15