Netta akuzohet për plagjiaturë: në pikëpyetje mbajtja e Eurosongut në Izrael?

më 07/07/2018 13:19

Islanda nis fushatë për bojkotimin e Eurovizionit në Izrael

më 17/05/2018 15:43

Meta pret Bushpepën: Lartësoi muzikën dhe gjuhën shqipe

më 17/05/2018 14:08

Diva shqiptare ua mbyll gojën nacionalistëve grekë: S’është turp, jam krenare që jam shqiptare

më 14/05/2018 18:41

Ermal Meta reagon pas vlerësimit që iu dha Eugent Bushpepës në Eurovision

më 14/05/2018 16:37

Mediat greke fajësojnë Shqipërinë për vendin e dytë të Eleni Foureria!

Eleni Foureira
më 13/05/2018 15:30

Në Evrovizionin 2018 fitues shpallet Izraeli: më 2019-n do të këndohet në Jerusalem (VIDEO)

Lisbonë më 13/05/2018 0:50

Eurovisioni reagon për “pushtimin” e skenës nga fansi

Lisbonë më 12/05/2018 23:01

Evrovizioni 2018, përfaqësueses së Britanisë ia marrin mikrofonin deri sa po këndonte (VIDEO)

më 12/05/2018 22:36

Evrovizioni 2018, Eugent Bushpepa shkëlqen në Arenën Altice (VIDEO)

Lisbonë më 12/05/2018 22:31