Të hënën takim i tretë i kryeministrave të Ballkanit Perëndimor dhe Federika Mogerini

Kryeministrat e Ballkanit Perëndimor
Bruksel më 15/12/2017 14:28

Kuvendi i Maqedonisë do ti votojë ligjet e kërkuara nga BE-ja, edhe përkundër inatosjes së VMRO-së

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 03/12/2017 14:01

Sa janë reale gjasat që Maqedonia ta zgjidh çështjen e emrit në gjashtë muajt e parë të 2018?

Çeshtja e emrit, Maqedoni - Greqi
Shkup më 03/12/2017 12:09

Xhaferi – Ualstrom: Mbështetje nga Suedia për eurointegrimin e Maqedonisë

xhaferi
më 27/11/2017 17:41

“Mungesa e konsesusit politik masat e Planit 3-6-9 i lë në letër”, ja çfarë thotë Osmani

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë
Shkup më 27/11/2017 14:16

Zhbogar: BE dëshiron të shohë përkushtim të Qeverisë dhe Kuvendit së Maqedonisë për reformat

Euroambasadori Samuel Zhbogar
Kumanovë më 27/11/2017 14:08

BE-ja me kritika për ngecjen e reformave, Qeveria premton masa urgjente

Eurointegrime
Shkup më 26/11/2017 11:05

Brukseli nuk është “naiv”, Maqedonisë i kërkohen reforma të mëdha në gjyqësor, DSK dhe administratë

Zaev - Han
Shkup më 24/11/2017 0:01

Ja çfarë thanë pas takimit kryeministri Zaev dhe eurokomesari Han

Han - Zaev
Shkup më 20/11/2017 15:00

Bashkimi Evropian pret reforma thelbësore nga Maqedonia

Flamuri i BE-së dhe Maqedonisë
Shkup më 16/11/2017 16:21