Shqiptarët kryesojnë listat e parashikimeve të Eurovision 2018

më 23/02/2018 11:38

Ermal Meta gazetarëve shqiptarë: Mos spekuloni me jetën time

më 13/02/2018 15:41

“Bastard, nuk më bëre dot asgjë”, Ermal Meta kujton dhunën e të atit dhe fëmijërinë e vrarë

më 11/02/2018 21:14

Nga Fieri në Sanremo; Kush është këngëtari Ermal Meta

më 11/02/2018 16:11

Ermal Meta e Fabrizio Moro triumfojnë në “Sanremo”

më 11/02/2018 10:16

Pas pezullimit nga Sanremo, reagon Ermal Meta: Tani është koha për të folur

më 08/02/2018 12:18

“Ne nuk kemi armë”, mesazhi i Ermal Meta me albumin më të ri

më 11/01/2018 11:50

Ermal Meta në skenë në Itali me flamurin shqiptar (FOTO)

më 30/06/2017 11:24