Maqedoni, numri i lejeve të lëshuara për ndërtim në qershor është ulur për 10.9%

Procedurat për ndërtim, prej sot, me anë elektronike
Shkup më 15/08/2018 14:37

Cili profesion paguhet më shumë në Maqedoni

më 21/07/2018 10:25

Në Maqedoni vitin e kaluar janë lindur 2.634 foshnja nga nëna jashtëmartesore

Shkup më 01/06/2018 14:56

Gjysma e të papunësuarve nuk kërkojnë punë

Shkupi. Foto: Portalb/Fatbardha Curri
Shkup më 29/04/2018 15:02

Ja kur pritet që Maqedonia përfundimisht të bëjë regjistrim të popullsisë

Qyteti i Shkupit
Shkup më 17/03/2018 0:01

Maqedoni, në vitin 2017 shkalla e papunësisë ka qenë 22,4%

Shkup më 16/03/2018 16:27

Në Maqedoni ka 283.834 gra të punësuara – më së shumti në sektorin privat

Pune, gra
Shkup më 08/03/2018 15:49

6.534 vende të lira pune në tremujorin e fundit të vitit 2017

më 02/03/2018 18:30

Është shtuar blerja dhe shitja e prodhimeve bujqësore

më 15/02/2018 18:24

ESHS: Nga Maqedonia në vitin 2016 janë zhvendosur 440 shtetas

Regjistrimi i popullsisë, edhe këtë vit nuk do të numërohemi!
Shkup më 03/01/2018 9:48