Kriza eventuale me refugjatë, Spasovski: Maqedonia është e gatshme

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski
më 23/06/2017 13:46

Dita Botërore e Emigrantëve, Memeti i brengosur për kufijtë e mbyllur të Maqedonisë

Avokati i Popullit, Ixhet Memeti
Shkup më 20/06/2017 15:35

Spasovski: Maqedonia mund të goditet nga valë e re e emigrantëve

Oliver Spasovski
Shkup më 20/06/2017 12:51

Gjashtë vende të BE-së do të bashkëpunojnë në kontrollin e lëvizjeve të migrantëve

Foto arkiv
më 19/06/2017 18:52

“Krijo shpresë” – punime dore në treg humanitar të përpunuara nga emigrantët

Art Bazaar 19 june
më 19/06/2017 15:12

KE: Procedura kundërvajtëse kundër tri vendeve për shkak të refugjatëve

Jean-Claude Juncker
më 14/06/2017 14:14

Avramopulos: Akoma nuk kemi filluar bisedime me Qeverinë e re për shpërnguljen e migrantëve në Maqedoni

Dhimitris Avramopulos
më 13/06/2017 19:08

Ndalimi i emigrantëve, një tjetër gjykatë rrëzon Trumpin

Emigracioni
Bota më 13/06/2017 10:30

Nëntë migrantë klandestinë të vdekur në një aksident automobilistik

Ilustrim
Bota më 05/06/2017 10:03

Për pesë ditë në Greqi në rrugën detare kanë arritur 390 migrantë dhe refugjatë

EUROPE-MIGRANTS/GREECE
më 29/05/2017 16:45