Makron: Secili vend anëtar i BE-së duhet të japë kontribut për politikën e migrimit

Kryetari i Francës, Emmanuel Macron
Francë më 14/12/2017 22:25

Macron kërkon “mobilizim më të fuqishëm” për klimën

Presidenti francez, Emmanuel Macron
më 12/12/2017 15:51

Makron: Shitja e migrantëve afrikanë është krim kundër njerëzimit.

Emmanuel Macron
më 22/11/2017 18:49

Macron takohet me kryeministrin e dorëhequr të Libanit

Në të majtë: Saad Hariri, në të djathtë: Emmanuel Macron, foto e huazuar nga Benoit Tessier/Reuters
më 18/11/2017 20:58

Macron mbron ligjin e ri kontrovers anti-terror

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron
më 31/10/2017 19:17

Presidenti francez e nënshkroi ligjin e ri antiterorist

Presidenti francez Emanuel Makron
më 30/10/2017 20:15

Macron ka ofruar ndërmjetësim ndërmjet Irakut dhe kurdëve

Macron (djathtas) dhe kryeministrit al-Abadi
më 05/10/2017 16:33

Presidenti Macron, deklarata të ashpra mbi akuzat ndaj të shoqes!

Emmanuel dhe Brigitte Macron
më 25/09/2017 19:45

Markon bën thirrje në formim të grupit të kontaktit për Sirinë

Emmanuel Macron
më 19/09/2017 22:25

Emmanual Macron, mbi 30 000$ shpenzime kozmetike në 3 muaj!

Presidenti francez, Emmanuel Macron
më 14/09/2017 17:38