Elvana rrëzohet sërish dhe ne nuk mund ta mbajmë të qeshurën (VIDEO)

më 05/08/2018 15:31

Një Elëvana si kjo nuk e njihni, këngëtarja zbulon prapaskenat e ‘Mike’ (VIDEO)

më 02/08/2018 22:50

Momenti kur Elvana rrëzohet sapo zbret nga avioni do t`ju shkrijë së qeshuri

Elvana Gjata
më 27/07/2018 22:14

Elvanës i vjen dhurata e papritur gjatë koncertit!

më 15/07/2018 17:30

Vjen kënga e re nga Elvana Gjata dhe Lendri “Mike” ( VIDEO)

më 02/07/2018 19:54

Pritëm shumë për dashurinë e Elvanës, por më në fund erdhi (VIDEO)

më 19/06/2018 12:59

Çfarë po paralajmërojnë Elvana Gjata dhe Albi Nako?

më 07/05/2018 14:57

Thyen pritshmëritë, Elvana Gjata në krye të listave ndërkombëtare

Elvana Gjata
më 11/04/2018 11:17