Filozofi Xhemail Jusufi – menaxher i ri i “Elem turs”

ELEM
Shkup më 05/06/2018 15:59

ELEM-i akuzon Mickovskin për marrëveshje pa tender

Hristijan Mickovski
Shkup më 15/04/2018 16:17

Padi penale kundër ELEM-it dhe drejtorëve të REK Manastir për ndotjen e mjedisit jetësor

ELEM
Shkup më 13/02/2018 14:22

Vasko Kovaçevski zyrtarisht u bë drejtor i REK Manastir

Shkup më 12/01/2018 15:20

Qeveria urdhëron ELEM-in të mos fillojë aktivitete investuese jashtë nga veprimtaria themelore

ELEM
më 05/12/2017 20:28

ELEM do të investojë 270 mijë euro në burime ripërtëritëse të energjisë

më 09/11/2017 17:53

Kundërspin: Përse ELEM do t’ia ndërtonte garazhin me kate Bakraçeskit?

Shkup më 23/10/2017 14:35

Prej sot fillon sezoni ngrohës në Shkup

më 07/10/2017 12:07

ELEM do të shpallë thirrje për furnizim të 29,7 gigavat orë energji elektrike

ELEM
Shkup më 05/10/2017 15:10

Angjushev: ELEM nuk do të privatizohet

Koço Angjushev
Shkup më 29/09/2017 16:10