Vajgëll, Flekenshtajn, Kukan: Shohim dinamikë të re në vend në rrugën drejt BE-së

Eduar Kukan, Knut Flekenshtajn dhe Ivo Vajgëll
Shkup më 01/09/2017 17:24

Zaev: Plani reformues “3-6-9″ është proces inkluziv që po zhvillohet me ritëm të përforcuar

Zoran Zaev
Shkup më 01/09/2017 15:40

Gruevski: Interesat strategjike të shtetit mbeten anëtarësimi në BE dhe në aleancën e NATO-s

Nikolla Gruevski
Shkup më 01/09/2017 15:34

Ahmeti: Mbetemi të angazhuar për zbatimin e reformave dhe çështjeve të hapura

Ali Ahmeti
Shkup më 01/09/2017 15:28

Eduard Kukan: Të ketë bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës për realizimi e axhendës evropiane

Eduard Kukan
më 16/07/2017 12:24

Kukan: Zgjedhjet, një hap i vogël përpara

Eduard Kukan
më 27/06/2017 13:45

Vajgëll, Kukan dhe Flekeshtajn: Presim qeveri për dy javë, vonesa do të ketë pasoja

Qeveria e Maqedonise
më 02/05/2017 20:51

Kukan shpreson për kthesë të rëndësishme të krizës së Maqedonisë dhe Ballkanit

Eduard Kukan
Shkup më 21/04/2017 11:08

Kukan: Bojkoti i Parlamentit u bë sport në Ballkan

Eduard Kukan
Shkup më 29/03/2017 10:39

Kukan: Poposki më tha se është kushtetuese që edhe pa Ivanovin të formohet Qeveria (VIDEO)

Eurodeputeti Eduard Kukan
Shkup më 21/03/2017 11:46