Kapen 2,5 ton marijuanë në bordin e një mjeti lundrues

Bota më 10/06/2018 23:52

Policia greke dhe Frontex kapin shqiptarin, e kishte mbushur makinën me “barishte”

më 03/06/2018 23:24

Bullgari, sekuestrohen 2,5 tonë amfetaminë

amfetaminë
më 29/05/2018 23:52

Laboratori i drogës në Reçicë të Tetovës, është ngritur aktakuzë për 7 persona

Drogë
Shkup më 29/05/2018 14:02

OKB: Prodhimi i opiumit në Afganistan ka arritur në nivel rekord

më 22/05/2018 22:00

“Dëshmitari X” rrëfen 5 orët në Prokurori: S’është hakmarrje ndaj Agron Xhafaj

Deshmitari X
më 19/05/2018 11:09

Policia e Stambollit sekuestron 80 kilogramë heroinë

më 16/05/2018 21:00

Policia gjermane kap në pako bananesh 1 ton kokainë, shumica e 12 të arrestuarve janë shqiptarë

më 14/05/2018 22:27

Turqi, shqiptari kapet me 10 kg kokainë në aeroport

më 14/05/2018 19:07

Zbulohen dy narkodilerë nga Tetova

Drogë
Tetovë më 11/05/2018 14:43