Tusk: BE dëshiron të ketë marrëdhënie të ngushta me Britaninë pas Brexitit

më 04/10/2018 17:23

Tusk dhe Stoltenberg: Maqedonia ta shfrytëzojë mundësinë historike

Shkup më 02/10/2018 9:11

Tusk: Plani i kryeministres britanike për tregti nuk do të funksionojë

më 20/09/2018 17:09

Tusk: Ende është i mundshëm Brexiti pa marrëveshje

Botë më 18/09/2018 15:36

Asnjëherë mos lëshoni mundësi të mirë, porositi Tusk në gjuhën maqedonase (VIDEO)

Shkup më 17/09/2018 15:42

Presidenti i Këshillit Evropian, Tusk: Shqipëria do të bëhet anëtare e BE-së

Rama - Tusk
më 13/07/2018 19:30

Rama me Tusk: Të angazhuar për të zgjidhur problemet e vjetra me fqinjët

Rama - Tusk
më 13/07/2018 12:40

Tusk shpreh rezerva për marrëveshjen për migrantët

më 29/06/2018 19:56

Tusk: Rruga e BE-së është e hapur, qëndroni të përkushtuar në reformat

Zaev - Tusk
Bruksel më 28/06/2018 15:12

Tusk: BE-ja duhet të përgatitet për më të keqen nga Trumpi

më 27/06/2018 19:09