Tramp dhe Abe janë dakorduar ta përforcojnë presionin ndaj Koresë Veriore

Tramp dhe Abe
më 23/10/2017 15:34

Trump nuk e bllokon publikimin e dokumenteve për vrasjen e Kennedyt

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) Donald Trump
më 22/10/2017 19:00

Trump do të lejojë qasjen për “dokumentet sekrete” mbi Kennedy-n

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) Donald Trump
më 21/10/2017 22:36

Trump e akuzoi FBI-në për implikim në dosjen për gjoja shantazh seksual

trump-tuiter
më 19/10/2017 17:33

Trump përsëri i ka kritikuar lojtarët për gjunjëzim gjatë himnit

Presidenti amerikan, Donald Trump
më 19/10/2017 9:02

Trump përsëri i ka kritikuar lojtarët për gjunjëzim gjatë himnit

Lojtarët e futbollit amerikan duke qëndruar në gjunjë gjatë ekzekutimit të himnit
më 18/10/2017 19:33

Senatorë amerikanë arritën marrëveshje për Obamaker, Tramp e mbështeti

Donald Trump
më 18/10/2017 9:28

Shtëpia e Bardhë: Pesë kandidatë për kryetar të Bankës Qendrore

Shtëpia e Bardhë
më 18/10/2017 9:26

Tramp: T’i jepet fund hetimit për lidhjet me Rusinë

Donald Trump
më 17/10/2017 19:03

Trump kundër luftës së Bush: SHBA nuk duhet të ishin në Irak

Donald Trump
më 17/10/2017 10:54