DokuTech u prezantua në Maqedoni, është hapur procesi i aplikimit

Shkup më 23/05/2018 16:23

Mësoni mundësitë për aplikim në konferencën DOKU:TECH, ekipi vjen edhe në Maqedoni

Shkup më 16/05/2018 16:51

DOKU.TECH organizon konferencë teknologjike në zemër të Ballkanit

më 15/05/2018 9:43

DOKU.TECH: Një ndër ngjarjet kryesore teknologjike në Prishtinë publikoi agjendën

DOKU.TECH
më 07/06/2017 14:34

Shkup, DOKU:TECH prezantoi konferencën “Shpresa, frika dhe gjithçka ndërmjet”

Shkup më 26/05/2017 20:32

DOKU:TECH do të mbajë prezantim edhe në Shkup

DOKU.TECH
Shkup më 23/05/2017 11:14

Konferenca DOKU.TECH po vjen!

DOKU.TECH
më 12/05/2017 11:57

Gjithçka gati për konferencën DOKU:TECH – Frika, Shpresa dhe gjithçka në mes tyre

DOKU:TECH 2017
Shkup më 11/05/2017 12:57

Metamorfozis organizoi takim me përfaqësuesit e DOKU:TECH

më 16/07/2015 11:08