Gjoba deri në 45 euro për mungesë të pajisjeve dimërore

Pajisje dimërore
Shkup më 19/11/2017 12:33

Kuadrot “e dëgjuheshëm”, prodhojnë dobësi sistematike

Rrugët e Çairit
Shkup më 19/01/2017 12:58

Në Shkup janë gjuajtur 155 tonë krip

Shkupi dimer
Shkup më 19/01/2017 12:32

Maqedoni, shtresa e dëborës deri nesër do të rritet deri në 40 centrimetra

Moti sot
Shkup më 18/01/2017 10:33

Maqedoni, ja si do të jetë moti deri në fund të muajit (FOTO)

Moti i keq bllokon 11 turistë francezë në Theth
Shkup më 16/01/2017 12:29

Maqedoni, sot pasdite pritet të ketë reshura të shiut dhe borës

Ilustrim
Shkup më 13/01/2017 13:04

Të pastrehët viktima të temperaturave ekstreme të ulëta

Pastrehe, dimer, ftohte
Shkup më 13/01/2017 10:50

Maqedoni, DPHM paralajmën rritje të temperaturave dhe reshje të shiut dhe borës

Moti me diell
Shkup më 12/01/2017 13:37

Vendkalimi kufitar “Evzoni” i hapur për kamionë, “Dojrani” ende i mbyllur

Dogana - ilustrim
më 12/01/2017 13:35

Temperatura të ulëta, qytetarët të kenë kujdes në sipërfaqe të rrëshqitshme

Këmbësor
më 12/01/2017 8:46