Haradinaj dënon ndërhyrjen e Serbisë në zgjedhjet lokale në Kosovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj
më 19/10/2017 16:40

Qeveria e Serbisë formon grup punues për dialogun për Kosovën

Marko Gjuriq, drejtor i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë
më 16/10/2017 19:46

Kocijançiq: Dialogu Kosovë-Serbi po zhvillohet në bashkëpunim të ngushtë me SHBA-në

Maja Kocijançiq
Kosovë më 08/10/2017 10:11

Partitë kosovare kërkojnë që edhe Kuvendi të përfshihet në dialogun me Serbinë

Kuvendi i Kosovës
më 07/10/2017 13:19

Mekalister: Anëtarësimi i Serbisë në BE varet nga marrëdhëniet e mira me Prishtinën

133736676
më 18/09/2017 10:23

Presidenti thotë se duhet të ketë referendum për marrëveshjen përfundimtare me Serbinë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi
më 15/09/2017 21:58

Vuçiq: Në tetor fillon periudha e re e dialogut brenda serb për çështjen e Kosovës

Aleksandar Vuçiq
më 13/09/2017 10:53

BE thërret qeverinë e re të Kosovës që bashkëpunojë me Beogradin

Maja Kocijançiq
më 10/09/2017 23:40

Thaçi: Referendum për marrëveshjen përfundimtare me Serbinë

Hashim Thaçi
Kosovë më 01/09/2017 11:52

Prishtina dhe Beogradi pajtohen për marrëveshjen mbi drejtësinë

Hashim Thaçi - Aleksandar Vuçiq
më 31/08/2017 16:25