Gjykata e ka pranuar garancinë, Çavkov do të dalë nga burgu

Çavkov
Shkup më 23/04/2018 16:06

Të akuzuarit për ngjarjet e 27 prillit në Kuvend, Gjoshevski dhe Popovski do dalin nga paraburgimi

Dhuna nëKuvend- 27 prill
Shkup më 20/04/2018 15:55

Dhuna ndaj Selës, ja çfarë tha Abdylfetah Alimi në seancën e sotme gjyqësore

Abdylfeta Alimi
Shkup më 16/04/2018 11:07

Kiracovski: Na shpëtoi Zoti dhe sigurimi i Spasovskit dhe Zaevit nga turma që deshi të na vrasë

Shkup më 10/04/2018 15:55

Mançevski: Sulmuesit me 27 prill festonin vdekjen e Ziadin Selës dhe u drejtuan kah ne të na sulmojnë

Shkup më 10/04/2018 14:53

Xhaferi i njohu pesë nga të akuzuarit për tentativë vrasjen ndaj Ziadin Selës

Talat Xhaferi
Shkup më 10/04/2018 13:57

Xhaferi dëshmoi në seancë: Njëri nga sulmuesit më tha: “Me Selën mbaruam, tani ju e keni radhën”

Talat Xhaferi
Shkup më 10/04/2018 11:38

Terrori i 27-prillit, për sulmin ndaj deputetit Ziadin Sela do të dëshmojë edhe Zoran Zaev

Ziadin Sela (Aleanca për Shqiptarët) dhe Zoran Zaev (Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë)
Shkup më 06/04/2018 13:10

Një i akuzuar për dhunën e 27 prillit ka dalë nga shtëpia gjatë arrestit shtëpiak, policia e ka arrestuar

Shkup më 03/04/2018 12:21

Gruevski: E kam pyetur anëtarin e sigurimit tim, më tha se me 27 prill në telefon ka biseduar me bashkëshorten dhe vëllain

Nikolla Gruevski
Shkup më 02/04/2018 13:36