Stejt Departamenti Amerikan: SHBA-ja do të bashkëpunojë me Qeverinë e re për anëtarësim në BE dhe NATO

Departamenti i shtetit amerikan
Shkup më 01/06/2017 11:55

DASH: Ndarja e mandatit, hap i rëndësishëm për demokracinë e vendit

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH)
më 18/05/2017 20:58

Reks Tilerson propozon që të shkurtohen 2.300 vende pune në Departamentin e Shtetit

STATE DEPARTMENT
më 29/04/2017 13:26

SHBA i dënon sulmet e dhunshme mbi anëtarët e Parlamentit të Maqedonisë

Megjithatë, Stejt departamenti ka vërejtje ndaj autoriteteve të Maqedonisë se nuk kanë arritur të sigurojnë para për viktimat që gjenden në strehimoret dhe se nuk bën sa duhet në riintegrimin e tyre
Shkup më 28/04/2017 20:56

Apelet e Uashingtonit për Maqedoninë

Departamenti Amerikan i Shtetit
Shkup më 22/04/2017 11:47

Shpresat e fundit për zgjidhjen e krizës Maqedonia i ka tek Amerika

Departamenti amerikan i shtetit
Shkup më 21/04/2017 7:30

Departamenti i shtetit: Politikanëve në Maqedoni që bllokojnë proceset, t’u kërkohet përgjegjësi

Megjithatë, Stejt departamenti ka vërejtje ndaj autoriteteve të Maqedonisë se nuk kanë arritur të sigurojnë para për viktimat që gjenden në strehimoret dhe se nuk bën sa duhet në riintegrimin e tyre
Shkup më 19/04/2017 22:50

Raporti i DASH-it për Kosovën thekson nivelin e lartë të korrupsionit e dhunën në Kuvend

Megjithatë, Stejt departamenti ka vërejtje ndaj autoriteteve të Maqedonisë se nuk kanë arritur të sigurojnë para për viktimat që gjenden në strehimoret dhe se nuk bën sa duhet në riintegrimin e tyre
më 06/03/2017 9:09

SHBA: Në vitin 2016 është përkeqësuar situata me liritë themelore në botë

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH)
më 04/03/2017 13:57