Athina zyrtare: Zgjidhja më e mirë për emrin është që të zgjedhet njëri nga propozimet e Nimicit

Athinë më 21/05/2018 14:26

Zaev: Për përkthimin e emrit të ri të mundshëm në gjuhën shqipe do të konsultohemi me ekspertët

Shkup më 21/05/2018 13:53

Dimitrov: Menjëherë do të jepja dorëheqje nëse ajo ndihmon në negociatat me Greqinë

Shkup më 21/05/2018 12:23

Në New York do të mbahet raundi i radhës për emrin, qeveria  nuk heq dorë nga propozimi

Shkup më 21/05/2018 11:03

Negociata të reja për emrin e Maqedonisë në Nju Jork

Shkupi. Foto: Portalb/Fatbardha Curri
Shkup më 20/05/2018 23:09

Të pakënaqur nga “Republika Ilinditase e Maqedonisë”, grekët rikthejnë në tryezë “Gorna Makedonija” dhe “Nova Makedonija”

Shkup më 20/05/2018 15:00

Shekerinska për “Republika Ilinditase e Maqedonisë”: ose do të merremi vesh për gjithçka, ose për asgjë

Shkup më 20/05/2018 14:42

Nënkryetari i SHBA-së ka biseduar me Ciprasin- bisedimet të vazhdojnë

më 20/05/2018 12:38

Cipras tërhiqet nga propozimi “Republika Ilinditase e Maqedonisë”

më 20/05/2018 12:06

Qeveria: Republika Ilinditase e Maqedonisë është emër me përcaktim kohor dhe i kënaq të dyja palët

Qeveria e Maqedonisë
më 20/05/2018 11:52