Vetëm një pjesë e kopshteve punojnë me ndërrim të dytë

Fëmijët e çerdhes në Autokomandë helmohen nga ushqimi
Shkup më 30/10/2017 15:33

Maqedoni, orar me dy turne në disa institucione dhe kopshte

cerdhe-kumanove
Shkup më 01/09/2017 9:59

Carovska: Përfshijmë 682 fëmijë në trembëdhjetë kopshte deri në fund të vitit

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska
më 28/07/2017 16:58

Ja çfarë komentojnë partitë politike në Maqedoni për rastin e “kopshtit Bleta”

kopshti bleta
Shkup më 23/07/2017 19:32

Çfarë fshihet pas “Kopshtit Bleta” që bëri bujë në opinion me ligjeratat fetare?

kopshti bleta
Shkup më 21/07/2017 17:50

Skandal! Çerdhja “11 tetori” ende e mbyllur, MPPS dhe Komuna e Butelit me deklarata të kundërta

Çerdhja “11 tetori” në komunën e Butelit
Shkup më 11/01/2017 12:24

Keqtrajtimi i dyvjeçares në çerdhe, policia nuk ka informuar prokurorinë

Kopshti Fidani
Shkup më 09/12/2016 21:15

Renovimi i çerdhes “11 tetori” ende i papërfunduar, prindërit ankohen!

Çerdhja "11 tetori"
Shkup më 25/11/2016 13:12

Kushte të mjerueshme për fëmijët e çerdhes “11 tetori” në Shkup, prindërit e revoltuar (FOTO)

Fëmijët e çerdhes “11 tetori”
Shkup më 17/11/2016 12:22

LSDM: Shkupi 2014 hëngri 4446 kopshte, Gruevski gënjen, në Buxhet nuk ka para për të reja

Damjan Mançevski
Shkup më 13/10/2016 15:44