Shpërthen Capital T: “Industria e muzikës? 95% janë fallco“!

më 24/07/2018 21:51

Premierë: Capital T dhe Majk sjellin këngën “Pasha jetën” (VIDEO)

më 01/03/2018 19:13

Lyrical Son, Capital T dhe Vig Poppa sjellin detaje për këngën e re

më 02/10/2017 19:45