Zaev: Propozim-buxheti për vitin 2018 paraqet stabilizim financiar

Zoran Zaev
Shkup më 08/11/2017 11:15

Buxheti për vitin 2018, ja sa para janë siguruar për pagat dhe investimet në ARM, shëndetësi dhe arsim

Shkup më 02/11/2017 14:01

Djali i ish-diplomatit Nikovski si këshilltar i Gruevskit ka marrë nga shteti 217.490 euro

Risto Nikovski dhe Aleksandër Nikovski
Shkup më 13/10/2017 12:58

Qeveria i zbardhi edhe tri raste të keqpërdorimeve të pushtetit të kaluar

Mile Boshnjakovski
Shkup më 13/10/2017 12:23

Ministria e Financave e publikoi Buxhetin e qytetarëve

më 23/08/2017 17:43

Buxheti familjar në Maqedoni, ekspertët: Shtresa e mesme në zhdukje!

Shkupi, foto nga: Robert Atanasovski
Shkup më 07/01/2016 13:14

Katër vite për katër kilometra! (VIDEO)

Rruga me gropa dhe baltë e cila duhej të ishte gati
Strumicë më 22/12/2015 10:42

Paguajnë por ngrin nga i ftohti dhe kanë uri! Shtëpia e pleqve si Shtëpi për të burgosur (VIDEO)

Shtëpia e pleqve, Prilep
Prilep më 21/12/2015 11:35

Ndryshe shkruhet propozim buxheti në shqip, ndryshe në maqedonisht (FOTO)

Ministri i Financave, Zoran Staverski
Shkup më 02/11/2015 10:28

Nikollov: Shpresojmë ky të jetë Buxhet i fundit që planifikon kjo qeveri

Nikollov: Shpresojmë ky të jetë Buxhet i fundit që planifikon kjo qeveri
Shkup më 13/11/2013 13:48