4 mënyra natyrale për të zbardhur dhëmbët në kushte shtëpie

Dhembe
Bota më 16/10/2017 21:46

Skrab anticelulit me kafe, për këmbë të tonifikuara!

kafe-skrob
më 03/10/2017 20:21

Benefitet e lëkurës prej vitaminës C, ja si ta merrni!

vitamina c
më 02/10/2017 18:55

3 maska natyrale antirrudhë për orën tuaj të relaksit!

maske
më 28/09/2017 19:22

Pse nuk duhet të eksperimentojmë me paraqitjen ditën e dasmës?

Ilustrim
më 26/09/2017 20:56

Mjalt, limon dhe banane, për një lëkurë që vetëm shkëlqen!

Maskë me banane dhe mjaltë
më 25/09/2017 18:50

Lëkurë e butë dhe me shkëlqim? Ja maska ideale e natës!

Ilustrim
më 22/09/2017 17:21

6 rregullat e bukurisë nga grimieri i Beyonce!

Beyonce dhe grimeri i saj
më 21/09/2017 19:43

5 arsye pse duhet të përdorim vajin e arganit për fytyrën

Vaji i Arganit
më 21/09/2017 18:18

Flokë të dëmtuar nga vera? Këto trajtime në kushtet e shtëpisë janë fantastike!

floke- vera
më 21/09/2017 17:11