Osmani: Përvoja e Hungarisë në negociata është e rëndësisë së veçantë për ne

Shkup më 19/07/2018 10:22

Zaev prezantoi ekipin negociator me BE-në

Shkup më 17/07/2018 9:39

Bujar Osmani – negociatori politik me BE-në

Bujar Osmani
Shkup më 16/07/2018 21:11

Osmani: Me impuls reformues deri në fillimin e negociatave

Han - Osmani - Mogerini - Dimitrov
Shkup më 13/07/2018 15:13

Dimitrov dhe Osmani në mbledhjen e 14-të të Këshillit për Stabilizim dhe Asocim

Dimitrov - Osmai - Mogerini
Shkup më 13/07/2018 9:45

Osmani: Marrja e ftesës për në NATO është zyrtare, pa asnjë kushtëzim

Bujar Osmani
Bruksel më 12/07/2018 20:23

NATO, Osmani: Shoh dritë që tani e tutje edhe për shtetin edhe për qytetarët (VIDEO)

Bujar Osmani
Bruksel më 11/07/2018 16:41

Zaev, Osmani dhe Dimitrov marrin pjesë në Samitin BE-Ballkani

Osmani - Zaev
Bruksel më 09/07/2018 10:07

Takimi Osmani-Garet: me përkushtimin tuaj latë gjurmë të pashlyeshme dhe jeni pjesë e suksesit të Maqedonisë

Shkup më 03/07/2018 11:11

Maqedoni, pozita apel për konstruktivitet në rrugën eurointegruese, opozita ankohet se po kapitullon shteti

Eurointegrime
Shkup më 01/07/2018 11:51