Qeveria filloi fazën e parë të ndarjen së ndihmës financiare për mbi 100 kompani

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 01/08/2018 14:05

Vazhdon huamarrja e Maqedonisë, borxhi i jashtëm 8 miliardë euro rekorde, ku shkojnë paratë?

Si ka lëvizur Borxhi i jashtëm bruto ndër vite
Shkup më 29/07/2018 0:14

Аnalizë: Rekord i borxhit shtetëror publik dhe rreziqet: kredi të reja vetëm për të krijuar vlerë të re!

LSDM dhe VMRO debatojnë rreth borxhit të Maqedonisë
Shkup më 04/06/2018 8:00

VMRO: Borxhi publik për herë të parë në historinë e Maqedonisë tejkalon shumën 5 miliardë euro

Shkup më 31/05/2018 18:58

Edhe pas një viti Zaev ende thotë se së shpejti do të vendoset numëratori i borxhit publik te Porta Triumfale

Shkup më 30/05/2018 13:36

Për 1 denar borxh ndaj BEG, një pensionist urdhërohet të paguajë 12.439 denarë (FOTO)

Shkup më 29/03/2018 12:50

MF: Borxhi shtetëror është ulur për 1 pikë procentuale, publiku për 1,7

më 31/01/2018 18:49

Ministria e Financave propozon ligj: Organet shtetërore në muaj do të informojnë se sa kanë borxh

Shqipëri, vazhdon rritja e borxhit
Shkup më 16/11/2017 13:33

Eco Guerilla: Ja sa miliona ka harxhuar Komuna e Tetovës (FOTO)

Shkup më 10/10/2017 15:40

Ministri i Financave: Borxhi publik i Maqedonisë arrin 4,7 miliardë euro!

Dragan Tevdovski
Shkup më 05/09/2017 15:55