Kryeministri bullgar, Borisov: Nuk duhet ta harrojmë fatin tragjik të viktimave të holokaustit

Shkup më 12/03/2018 15:31

Borisov: Evropa t’i pranojë emigrantët që mund të integrohen

më 09/03/2018 20:22

Mickoski në takim me Borisovin dhe Dol: Qeveria nuk e ka realizuar planin 3-6-9

Shkup më 09/03/2018 12:06

Kryeministri bullgar, Borisov: Zaev dhe Cipras me takime të drejtpëdrejta mund ta zgjidhin çështjen e emrit

Shkup më 18/01/2018 9:25

Zaev-Borisov: Marrëveshja Maqedoni-Bullgari garanton marrëdhënie të mira afatgjate

Shkup më 16/01/2018 14:35

Borisov përshëndet ratifikimin e marrëveshjes Bullgari-Maqedoni

më 15/01/2018 21:00

Kuvendi i Maqedonisë e ratifikoi marrëveshjen me Bullgarinë

Shkup më 15/01/2018 12:32

Borisov: Kontesti kufitar slloveno-kroat ndikon mbi Ballkanin Perëndimor

Bojko Borisov
Botë më 11/01/2018 15:49

Erdogan dhe Borisov e hapën Kishën e Hekurt të rikonstruktuar në Stamboll

më 07/01/2018 13:42

Ratifikimi i Marrëveshjes për fqinjësi të mirë të Maqedonisë dhe Bulgarisë në komisionin kuvendor amë

Borisov - Zaev
më 26/12/2017 8:30