Kanë mbetur edhe 7 ditë deri në fund të konkursit për idetë e biznesit të gjelbër: aplikoni deri më 20 qershor

Shkup më 13/06/2018 16:00

40 kompani nga Maqedonia dhe 15 nga Italia marrin pjesë në biznes-forumin Itali-Maqedoni

Shkup më 12/06/2018 13:19

Mbahet forumi i biznesit Shqipëri-Maltë

Shqipëri më 22/05/2018 23:27