Ndërtimi i xhamisë në Fushë Tophanë: Ndryshe BFI kumton, ndryshe gjendja në terren (FOTO)

page
më 13/03/2017 16:47

Reisul Ulema efendi Rexhepi vizitoi Rijasetin e Serbisë në Beograd

16880347_1476211332391439_240683308_o
Shkup më 21/02/2017 12:16

BFI: Mbështesim fuqishëm Bejlin, të gjithë t’ju dalim përballë forcave destruktive të VMRO-DPMNE-së

Sulejman ef. Rexhep dhe Xhes Bejli
Shkup më 07/02/2017 11:45

BFI për së treti herë premton se së shpejti do të fillojë ndërtimi i Xhamisë në Fushë Tophanë

Reis Sulejman Rexhepi
Shkup më 24/01/2017 16:32

BFI me kërkesë deri te Ambasada e Francës: Të lirohet Ramush Haradinaj

Reis Sulejman Rexhepi
Shkup më 11/01/2017 15:18

“Reformistët” e BFI-së: Gënjyem për Hasanbegun, kërkojmë falje

Ibrahim ef.Shabani, Kryetar i Nismës për reforma në BFI të RM-së:
Shkup më 04/01/2017 20:46

BFI: Kujdes nga mashtruesit

Sulejman Rexhepi, Reisi i BFI-së
Shkup më 02/01/2017 15:04

BFI me apel deri te banorët e Hasanbegut

Kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë (BFI), Sulejman Rexhepi
Shkup më 31/12/2016 10:58

“Zani i Naltë” thesari kulturor, fetar e kombëtar

Në FSHI u zhvillua konferencë shkencore
Shkup më 25/11/2016 16:46

BFI: Feja larg mitingjeve partiake

Kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë (BFI), Sulejman Rexhepi
më 23/11/2016 22:31