Beyonce e Jay Z dhuruan 100 mijë dollarë bursë për një të pastrehë 17-vjeçar

më 07/10/2018 20:30

Ndodh për herë të parë në një kopertinë, sepse është Beyoncé

më 07/08/2018 12:48

Barack dhe Michelle Obama mahnitin publikun me prezencën në koncertin e Beyonce dhe Jay-Z

më 02/08/2018 12:09

Beyonce e motra e saj rrëzohen në skenën e Coachellas (VIDEO)

më 23/04/2018 18:31

Beyonce dhe Jay Z për herë të parë turne në Itali

Beyonce dhe Jay Z
më 13/03/2018 11:12

A do ta kishte falur Jay-Z një tradhëti të Beyonce?

më 29/01/2018 13:41

Remiksi që e bashkon Dua Lipën me Beyoncen

më 22/01/2018 17:54

Beyoncé dhe Blue Ivy janë yjet e videos së re të JAY-Z dhe interneti është shokuar nga ajo që ka parë

Bota më 31/12/2017 12:11

Beyonce fiton në minutë, aq sa fiton një shqiptar në një muaj

më 27/12/2017 18:27