BE-ja ju bën thirrje anëtarëve për të intensifikuar përgatitjet në rast të dështimit të negociatave për Bregzit

Bashkimi Evropian
më 19/07/2018 21:49

Luigi Soreca – ambasadori i ri i BE-së në Shqipëri

Luigi Soreca
më 19/07/2018 20:45

BE mirëpret heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme në Turqi

më 19/07/2018 13:24

Osmani: Përvoja e Hungarisë në negociata është e rëndësisë së veçantë për ne

Shkup më 19/07/2018 10:22

BE kërkon nga Izraeli të rishqyrtojë planin për shkatërrimin e fshatit palestinez

Bashkimi Evropian
më 18/07/2018 18:08

Maqedoni, deri në fund të korrikut Qeveria do të tregojë se si do të zhvillohet procesi i “skriningut”

Të martën do të vendoset për marrjen ose jo të datës për fillim të negociatave mes Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
Shkup më 17/07/2018 16:21

BE dhe Japonia nënshkruajnë marrëveshje për tregti të lirë

Bashkimi Evropian
Botë më 17/07/2018 14:53

Ivo Vajgël: Nuk do të ketë mundësi të dytë për Maqedoninë

Ivo Vajgl
Shkup më 17/07/2018 12:49

Han i ftoi qytetarët e Maqedonisë të mos e bojkotojnë referendumin sepse mund të na ndodh “Brexit” (VIDEO)

Johanes Han, Qeveri, Zoran Zaev
Shkup më 17/07/2018 9:00

Bujar Osmani – negociatori politik me BE-në

Bujar Osmani
Shkup më 16/07/2018 21:11