Ligji për zgjedhjet dhe për ilaçe sot në seancë plenare

Shkup më 22/05/2018 10:52

Numër rekord i recetave për vitin 2017, janë shënuar mbi 1 milion “diazepam”

Qytetarët e Maqedonisë më shumë përdorin Diazepam dhe Enalapril
Shkup më 07/05/2018 8:56

Maqedoni, ligji për barna kaloi në leximin e parë

Shkup më 27/04/2018 15:04

Shoqata e Pacientëve me sëmundje: Të bëhet tërheqje e plotë e importit paralel të barnave

Shkup më 02/04/2018 16:12

Maqedoni, qytetarët ende nuk mund të gjejnë barna me receta në gjysmën e dytë të muajit

Barnatore
Shkup më 06/03/2018 11:13

Maqedoni, nga gjithsej 8.000 sëmundje, vetëm për 250 ka ilaç ose terapi

Shkup më 28/02/2018 15:05

Pasojat e përdorimit të papërshtatshëm të omeprazolit!

më 07/02/2018 0:01

Maqedoni, fati i pacientëve ishte në duart e deputetëve por Qeveria ndryshoi mendje

Barnatore
Shkup më 26/01/2018 13:45

Maqedoni, mungesë barnash për sëmundje të rralla

Barnatore të kujdestarisë në çdo qytet
Shkup më 13/01/2018 21:03

Paracetamoli vdekjeprurës, urdhri i farmacistëve: Është një lajm i rremë, kujdes!

më 12/01/2018 14:25