Trump akuzon Obama-n: Nuk bëri asgjë për Rusinë

Donald Trump
më 25/06/2017 14:10

Këtë nuk e kishim vënë re, Michelle zbulon se Obama ka bërë të njëjtën gjë për 8 vite

Barack dhe Michelle Obama
më 09/06/2017 19:18

Gafat e udhëheqësve botërorë, me mikrofonin hapur: “Ndezur është kjo gjëja?”

Barack Obama
më 06/06/2017 1:15

Obama në Berlin është pritur so yll roku

Obama në Berlin
më 25/05/2017 16:00

Obama lavdëron Merkelin

Merkel - Obama
më 25/05/2017 14:53

“Vendimi më guximtar” për Obamën, mos bombardimi i Sirisë

Barac Obama
më 16/05/2017 22:20

Obama që në nëntor e ka paralajmëruar Trampin për Flin

Barak Obama
më 08/05/2017 21:04

Zgjedhjet franceze, Barack Obama mbështet Macron

Barak Obama
më 04/05/2017 18:48

Ish-këshilltarja e Obamës nuk dëshmon për “ndërhyrjen ruse” në zgjedhje

Susan Rice
më 04/05/2017 11:43

Obama mban fjalimin e parë të madh si ish-president

Barak Obama
më 24/04/2017 9:02