BPRM: Nuk ekzistojnë arsye që të hapen debate për devalvim eventual të denarit

BPRM-ja
Shkup më 26/09/2018 12:30

BPRM: Sektori bankar vitin e kaluar stabil, bankat u kanë dhënë më shumë kredi amvisërive

BPRM-ja
Shkup më 09/08/2018 16:55

Qytetarët dhe kompanitë kanë marrë më shumë kredi në kuartalin e dytë

Banka Popullore e RM-së
Shkup më 28/07/2018 13:41

Angellovska-Bezhoska: Shtrenjtimi i naftës i pritshëm, nuk do të shkaktojë ndryshime në inflacion

Anita Angellovska Bezhoska
Shkup më 06/06/2018 12:03

Angellovska-Bezhoska: Sfidë për zbatimin e politikës së suksesshme dhe të pavarur monetare

Anita Angellovska Bezhoska
Shkup më 22/05/2018 14:54

АNALIZË: Guvernatorë, skandale dhe politikë monetare!

Shkup më 22/05/2018 0:01

Anita Angellovska – Bezhoska zgjedhet guvernatore e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë

Shkup më 21/05/2018 13:53

Kjo është pasuria që e posedon kandidatja për guvernatore të BPRM-së, Anita Angellovska- Bezhoska

Shkup më 18/05/2018 12:29

LSDM dhe koalicioni do ta përkrahin Angellovska Bezhoskën për guvernatore të Bankës Popullore

Anita Angellovska Bezhoska
Shkup më 17/05/2018 14:55

Anita Angellovska- Bezhoska është propozuar nga presidenti Ivanov për guvernatore të BPRM-së

Shkup më 16/05/2018 14:47