Filluan punimet për ndërtimin e Rrugës së Arbrit

Rruga e Arbrit
më 17/06/2018 23:25

Shqipëri, Rruga e Arbrit “hap” fushatën elektorale

më 17/06/2018 11:47

Rama: Javën e ardhshme nisin punimet në Rrugën e Arbrit

më 12/06/2018 18:14

Më 31 dhjetor përfundon autostrada Prishtinë – Hani i Elezit, Maqedonia ende përgatitet

Prishtinë më 06/06/2018 22:49

Rama e pranon se duhej konsultuar populli për tarifën në “Rrugën e Kombit”

më 05/04/2018 11:06

Përurohet segmenti i dytë i autostradës “Arbër Xhaferi”, Majlinda Kelmendi në qendër të vëmendjes (VIDEO)

Prishtinë më 22/12/2017 11:30

Maqedoni – Kosovë, autostradë dhe kufinj jofunksionalë: mbi 200 milion shkëmbim tregtar i pamjaftueshëm!

Shkup më 17/12/2017 0:01

Maqedoni-Kosovë: Autostrada Shkup-Bllacë ende askund,mosndërtimi i rrugës Tetovë – Prizren e ul nivelin ekonomik

Shkup më 19/11/2017 14:12

Rruga e Arbrit një korridor i rëndësishëm ekonomik në rajon

Tiranë më 11/11/2017 19:40

Projekti i Rrugës së Arbrit, Rama: Do ta lidhim me Maqedoninë

Edi Rama
Tiranë më 11/11/2017 14:10