Angelovski me vetëm tre shqiptarë në miqësoret e marsit

Agim Ibraimi dhe Argjend Ibraimi
Shkup më 17/03/2016 12:55

Shkëndija se bëri “hesap” Metalurgun (Video)

Festa e futbollistëve të Shkëndijës
Shkup më 13/03/2016 21:04

Shkupi kala e pamposhtur në Çair, Shkëndija shkriu “xehetarët” (FOTO)

Festa e futbollistëve të Shkupit
Shkup më 13/03/2016 17:04

Shkëndija kërkon fitoren e radhës

Futbollistët e Shkëndijës në stërvitje
Tetovë më 27/02/2016 19:49

Shkëndija u jep pushim para kohe shtatë futbollistëve

Bojan Vruçina dhe Armend Alimi
Tetovë më 20/05/2015 15:24

Shkëndija në turneun ‘Kupa Pavarësia 2014’

KF Shkëndija
Tetovë më 27/11/2014 14:10

Vardari i fortë për Shkëndijën

Pamje nga ndeshja Vardari -Shkëndija
Shkup më 10/08/2014 21:31

Alimi qerasi për Bajram Berishën dhe Ramën

Etrit Berisha, Valdet Rama dhe Armend Alimi
Larnaca më 16/10/2013 12:32