Kampioni gjunjëzohet në Tetovë (VIDEO)

Armend Alimi duke festuar pas golit të shënuar
Tetovë më 12/08/2017 19:16

Alimi: “Kemi forcë për të përmbysur rezultatin”

Armend Alimi
Tetovë më 02/08/2017 17:27

Shkëndija fiton derbin, Shkupit i mohohet barazimi

Duel nga ndeshja Shkëndija - Renova
Shkup më 30/11/2016 15:21

Alimi: “Me mbështetjen e publikut e fitojmë Vardarin”

Armend Alimi gjatë stërvitjeve
Tetovë më 21/10/2016 10:00

Akrapoviq dhe Hasani besojnë në fitore

Akrapoviq dhe Hasani shprehen optimist
Shkup më 29/06/2016 11:55

Shkëndija i kthen në fole edhe Demirin dhe Bojkun

Shkëndija gjatë stërvitjeve, në mesin e tyre dhe Demiri dhe Bojku
Shkup më 17/06/2016 23:59

Shkëndija i mori pikë Vardarit, Shkupi nuk u lodh me Mlladostin

Egzon Bejtullai në duel gjatë ndeshjes Vardari - Shkëndija
Shkup më 17/04/2016 19:01

Ku po shkon kjo Maqedoni!?

Pamje nga ndeshja miqësore Maqedonia - Bullgaria
Shkup më 29/03/2016 22:31

Maqedonisë nuk i ndihmoi as Pandevi

Leonard Zhuta (3) kishte intervenime të sakta
Shkup më 23/03/2016 20:03

Ibraimi beson në sukses ndaj Sllovenisë

Agim Ibraimi
Shkup më 23/03/2016 9:59