Komuna e Gostivarit: Vendimi i shumicës në Këshill, la në terr palestrën sportive “Rinia” – Gostivar

Komuna e Gostivarit
Gostivar më 21/06/2018 14:32

Komuna e Gostivarit: Në shtator katër çerdhe të reja do të hapin dyert për fëmijët

Gostivar më 21/06/2018 14:20

Taravari-Nuhiut: Eja të mërkurën në ordinancën neurologjike dhe do t’ju kontrolloj falas, po ke nevojë

Arben Taravari
më 13/06/2018 15:22

Nuhiu: SPB Tetovë vlerëson se kërcënimet ndaj Taravarit janë “halucinacione” që mund t’i shfrytëzojë një kryetar

Agim Nuhiu - MPB
më 13/06/2018 13:20

MPB deklarohet për “kërcënimin me vdekje” ndaj Arben Taravarit

Arben Taravari
Shkup më 12/06/2018 14:39

ASH: Kërcënimi me jetë ndaj sekretarit të Aleancës për Shqiptarët dhe familjes së tij

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari
Gostivar më 10/06/2018 21:32

Taravari dhe Arifi me qëndrime kontradiktore për deponinë Rusino

Gostivar më 03/06/2018 15:15

BDI Gostivar me fotografi reagon ndaj Taravarit: deklarata kontradiktore për borxhin e komunës

Shkup më 25/05/2018 14:25

Taravari në Kroaci u prit nga deputetja shqiptare Ermina Lekaj Prljaskaj

Shkup më 18/05/2018 23:40

Taravari: Premtimet për Gostivarin do të realizohen edhe përkundër borxhit 10 milion euro (Intervistë-VIDEO)

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari
Gostivar më 06/05/2018 19:45