Reagoi edhe OKB për rezultatin e referendumit në Maqedoni

Shkup më 01/10/2018 21:57

Marrëveshja e emrit, Guteresh për Zaevin dhe Ciprasin: angazhohuni fuqishëm

Shkup më 18/06/2018 15:34

Guteresh përshëndeti marrëveshjen për çështjen e emrit

Shkup më 13/06/2018 9:43

Guterres: Jam i shqetësuar pasi SHBA-ja anulon samitin me Korenë

Bota më 25/05/2018 10:56

Kreu i OKB-së, Guterres: Lufta e Ftohtë është rikthyer

më 16/05/2018 16:33

Guterres i kërkon Trumpit të mos tërhiqet nga marrëveshja me Iranin

Botë më 03/05/2018 8:37

Shefi i OKB-së përshëndet “takimin e vërtetë historik” midis Koreve

më 27/04/2018 19:15

Sekretari i Përgjithshëm i OKB, Guterres: thirrje për përmbajtje pas sulmeve ajrore në Siri

më 14/04/2018 12:41

Guterres: Jemi duke shkuar drejt periudhës së Luftës së Ftohtë

më 29/03/2018 22:09

Kryeministri Zaev bisedë telefonike me sekretarin e përgjithshëm të KB-ve, Guterres

më 06/03/2018 19:42