Anketë e IPIS: Nuk ka hyrje në BE dhe NATO pa ndryshimin e emrit kushtetues

Shkup më 14/02/2018 12:11

Anketë: Mbi 64 për qind e banorëve janë pro BE-së dhe mbi 66 pro NATO-s

Shkup më 11/02/2018 13:58

Anketë: Për 51 për qind nga qytetarët Ligji për përdorimin e gjuhëve nuk do ta përmirësojë bashkëjetesën

më 31/01/2018 19:07

Anketë: Vlerësimi i Ndikimit të Rregullativës ngelet instrument i panjohur për opinionin

Shkup më 23/01/2018 14:14

Anketë: Dy e treta e profesorëve universitar duan të largohen nga vendi

Universtiteti “Shën Kirili dhe Metodi”
Shkup më 22/01/2018 12:19

Banorët e Maqedonisë optimistë – presin prosperitetit ekonomik në vitin 2018

më 29/12/2017 14:12

Ja si janë rejitngjet e partive për zgjedhjet lokale, sipas anketës së “Brima Gallup” (FOTO)

Zgjedhje, KSHZ
më 06/10/2017 14:47

Anketë: Katërmbëdhjetë për qind e qytetarëve në Maqedoni janë drejtuar te ndonjë përfaqësues partiak për ndihmë

Shkup më 05/10/2017 14:09

Maqedoni, anketa e IRI-t: Rritje e mprehtë e optimizmit për situatën politike dhe anëtarësimin në BE

Shkup më 18/09/2017 13:30

Anketë: Ja si janë rejtingjet partive politike në Maqedoni

Shkup më 14/09/2017 20:38