Merkel: Nuk ka përparim për të kaluar në fazën e dytë të bisedimeve për Brexit-it

Kancelarja gjermane Angela Merkel
më 20/10/2017 19:27

Merkel: Liderët e BE-së kërkojnë të ulet ndihma parainkuadruese e Turqisë

Angela Merkel
më 20/10/2017 10:15

Merkel i kërkon BE-së të zvogëlojë fondet e para-aderimit për Turqinë

Kancelarja gjermane Angela Merkel
më 19/10/2017 18:12

Merkel: Dëshiroj ta dëgjoj mendimin e liderëve të BE-së për Turqinë

Angela Merkel
Bota më 15/10/2017 13:10

Merkel: Nuk priten zhvillime për anëtarësimin e Turqisë në BE

Kancelarja gjermane Angela Merkel
më 14/10/2017 22:12

Ujdi pas 10-orësh konsultimesh, ja sa refugjatë do pranohen në Gjermani

Angela Merkel
më 10/10/2017 15:51

Gjermani, Merkel nën kërcënimin e së djathtës pas zgjedhjeve

Kancelarja gjermane Angela Merkel
më 08/10/2017 14:39

Merkel pohon vështirësitë në formimin e qeverisë

Angela Merkel
Bota më 08/10/2017 11:27

Liderët evropianë urojnë Merkelin

Angela Merkel
më 25/09/2017 17:14

Thaçi uron Merkelin: Fitore që e forcon Evropën dhe gjasat e integrimit të Kosovës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi
më 25/09/2017 10:53