Zhernovski dhe Zaev sot biseduan për Qeverinë e re reformuese

Zhernovski dhe Zaev
Shkup më 24/03/2017 13:53

“Shkallët spanjole” ndalohen, “rrota panoramike” do të ndërtohet

Ndërtimet në Qendër
Shkup më 23/03/2017 10:41

Gruevski nuk paraqitet në Gjykatë, arsyeja – Fatime Fetai

Gruevski - Fetai
Shkup më 10/03/2017 10:45

Parullat politike nëpër shkolla, Zhernovski i mbledh drejtorët e shkollave fillore të Komunës Qendër

zhernovski
Shkup më 06/03/2017 13:56

Katica Janeva dhe Fatime Fetai dënohen me nga 2.000 euro

Katica Janeva dhe Fatime Fetai
Shkup më 22/02/2017 11:07

Zhernovski: Përsëri do të kandidohem për kryetar të Komunës Qendër

Andrej Zhernovski, kryetar i ri i Komunës Qendër
Shkup më 17/02/2017 10:44

15 ditë afat për Pançevskin ta rrënojë ndërtimin pa leje

Vlladimir Pançevski
Shkup më 17/11/2016 13:03

Gjykimi për “shuplakat ndaj Zhernovskit”, është caktuar për 21 nëntor

Gjykata
Shkup më 30/09/2016 9:06

Zhernovski: Rrëzimi i Gruevskit filloi dhe do të mbarojë në komunën ‘Qendër’

Andrej Zhernovski
Shkup më 15/09/2016 21:34

Zhernovski: PSP duhet ta kryejë punën deri në fund

Andrej Zhernovski
Shkup më 04/09/2016 10:54