UEJL në Shkup me objekt të ri

Vendi i duhur, në momentin e duhur
Maqedoni më 05/07/2013 17:21

Zhernovski dënohet me 3000 euro të tjera

Andrej Zhernovski
Shkup më 21/06/2013 12:02

OSBE e shqetësuar për presionet ndaj komunës Qendër

Andrej Zhernovski takohet me përfaqësues të OSBE-së
Maqedoni më 20/06/2013 14:51

Ahmeti do të bashkëpunojë me Zhernovskin për ta çuar Maqedoninë në NATO dhe BE

Ali Ahmeti dhe Andrej Zhernovski
Tetovë më 19/06/2013 18:46

Dallimi mes rejtingut të Gruevskit dhe Zhernovskit, vetëm 2.5%

Andrej Zhernovski
Shkup më 17/06/2013 18:14

Zhernovski: Nuk do ta dyfishoj numrin e të punësuarve, siç bëri Todoroviq

Andrej Zhernovksi, kryetar i Komunës Qendër
Shkup më 16/06/2013 17:31