MPJ-ja e Maqedonisë thyen heshtjen: shprehim pakënaqësi për deklaratën e Karas!

Shkup më 16/05/2018 11:05

Ambasadorja Kara e quan organizatë terroriste kolegjin Jahja Kemal: a janë edhe nxënësit terroristë? (VIDEO)

Jahja Kemal në Karposh, Shkup
Shkup më 08/05/2018 11:37

Ambasada e Turqisë ia dhuroi dy auto-ambulanca kryetarit të Gostivarit, Taravari

Gostivar më 24/04/2018 12:12

Digjet flamuri turk në Tetovë, reagon Ambasada e Turqisë

Tetovë më 28/03/2018 22:10

Zaev në takim me ambasadoren Kara: Qeveria e përkushtuar në përparimin e raporteve fqinjësore

Zaev-Kara
Shkup më 08/06/2017 14:38

Qeveria ia dha Kurshumli Hanin Qendrës turke “Junuz Emre”

Carshia e Shkupit
Shkup më 09/10/2016 20:47

Turqia e gatshme për të ndihmuar Maqedoninë pas përmbytjeve

Shkup më 08/08/2016 12:56

Qytetarët para Ambasadës së Turqisë nën slloganin: “Mbështetje për vullnetin kombëtar dhe jo për puçin”

më 16/07/2016 19:02

Vazhdon edhe sot protesta e qytetarëve para Ambasadës së Turqisë në Shkup

më 16/07/2016 16:16