Një ditë para protestës opozitare, ambasada amerikane lajmërim të rëndësishëm për qytetarët

Protestat e PD ne Tirane - Shqiperi
Tiranë më 26/01/2018 14:00

Nëse doni të aplikoni për vizë amerikane, këto rregulla duhet t’i dini patjetër

më 11/01/2018 23:45

SHBA-ja dhe Rusia “luftë të ftohtë” nëpërmjet Maqedonisë? Ja çfarë thotë Bejli (FOTO)

Ambasadori i SHBA-së në Maqedoni, Xhes Bejli
Shkup më 16/12/2017 10:48

Hojt Ji demanton lajmet se ai do të jetë ambasador i SHBA-së në Maqedoni

Shkup më 09/12/2017 11:00

Maqedoni, ambasada organizon panair të kolegjeve amerikane

Ambasada e SHBA-së në RM
Shkup më 15/11/2017 12:21

Maqedoni, Ambasada e SHBA-së inkurajon qytetarët të dalin në votime

Ambasada e SHBA-së në Shkup
Shkup më 12/10/2017 16:28

Donlad Lu do të largohet nga Tirana në gusht

Shqipëri më 05/10/2017 21:52

Shkup, Ambasada e SHBA-së me aktivitet për dhurimin e gjakut

Shkup më 11/09/2017 11:44

SHBA e shqetësuar me synimin për shndërrimin e FSK-së në ushtri, pa ndryshime kushtetuese

më 08/03/2017 14:02

Sulmet e VMRO-DPMNE-së kundër Bejlit, vjen reagimi zyrtar nga Stejt Departamenti Amerikan

Mark Toner, zëdhënësi i Stejt Departamentit Amerikan
Shkup më 03/02/2017 8:53