Bogoevski: Padia e Ahmetit dhe Xhaferit, e pakuptimtë

slobodan-bogoevski1
Shkup më 25/04/2017 13:02

Ahmeti: LPK-ja arriti të shkatërrojë një perandori të quajtur Jugosllavi

Ali Ahmeti
Kërçovë më 24/04/2017 11:14

Ahmeti: Zgjatja e krizës politike mundësi e mirë për kundërshtarët e Maqedonisë

IMG_2504
Shkup më 20/04/2017 14:21

Grubi: Koalicioni me VMRO nuk u bë sepse ashtu vendosi Ali Ahmeti dhe ashtu deshën shqiptarët

Artan Grubi dhe Ali Ahmeti
më 16/04/2017 15:02

Ahmeti uron Pashkët: Gjërat që na bashkojnë janë shumë më të mëdha se sa ato që na ndajnë

Ali Ahmeti
Shkup më 15/04/2017 11:17

Ahmeti: Nuk shoh dritë në fund të tunelit

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti
më 10/04/2017 18:50

Ahmeti dhe Zaev, takim për zgjidhjen e situatës në Kuvend

Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti
më 05/04/2017 17:51

Të gjitha përpjekjet e VMRO-DPMNE-së për t’u rikthyer “më e fuqishme” se më parë

Nikolla Gruevski - VMRO-DPMNE
Shkup më 03/04/2017 13:59

Maqedoni, zyrtarët shtetëror shpërndajnë urrejtje

Qyteti i Shkupit
Shkup më 01/04/2017 10:53

Ahmeti: S’ka vendim për dorëheqjen e ministrave, mund të kemi takim të liderëve

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti
Shkup më 31/03/2017 20:58