Filloi gjykimi për studenten amerikane që nuk u lejua të hyjë në Izrael

më 11/10/2018 13:27

90 mijë muslimanë falin namazin në Mesxhid al-Aksa (VIDEO)

më 15/06/2018 10:23

Washington, muslimanët dhe hebrenjtë bashkërisht protestuan kundër sulmeve ndaj Al-Aksas

më 29/07/2017 11:25

UNESCO miraton zyrtarisht rezolutën për Al-Aksa

më 19/10/2016 11:48

UNESCO vendosi që Judaizmi nuk ka lidhshmëri me Mesxhid-i Aksa

më 14/10/2016 19:00

Thirrje për mbrojtjen e Jerusalemit dhe të Mesxhid-i Aksasë

Palestinë më 21/08/2016 20:30

Vazhdojnë shkeljet e Izraelit në Mesxhidi Aksa

më 11/08/2016 14:38

Policia izraelite do të lejojë kolonët hebrenj të futen në Mesxhid-i Aksa

Palestinë më 07/07/2016 21:43

Përleshje mes palestinezëve dhe policisë izraelite në kompleksin e xhamisë Al-Aksa

Palestinë më 26/06/2016 15:55

Qindra mijëra besimtarë falin namazin e xhumasë në Mesxhid-i Aksa

Palestinë më 24/06/2016 20:30