Një fëmijë dhjetë vjeçar është goditur nga një kamion në Batincë

Aksident - ilustrim
më 23/08/2017 13:57

Dy persona humbën jetën në aksidentin rrugor në rrugën Shtip Radovish

Ilustrim
më 21/08/2017 11:17

Një i vdekur dhe 25 të lënduar në aksidentin rrugor në autostradën Veles-Shkup

Aksident autobus
më 21/08/2017 8:21

Furgoni e shkel për vdekje një grua në Shkup (FOTO)

cats3434
më 17/08/2017 11:48

Shqipëri, Deputeti përplas për vdekje 53-vjeçarin

aksident
më 12/08/2017 14:24

Aksident trafiku në Strazhë, lëndohen pesë persona

Ilustrim
më 02/08/2017 15:35

Gjendje e jashtëzakonshme në trafik në Kosovë 17 të vdekur për një muaj

aksident
më 01/08/2017 19:12

Kosovë, shumë aksidente dhe viktima

Ilustrim
më 31/07/2017 12:01

Patenta për motorë do të mund të merret në moshën 17 vjeçare

Patentë shoferi do të marrin vetëm nxënësit e shkëlqyeshëm
Shkup më 22/07/2017 13:52

Aksident komunikacioni në rrugën Tetovë-Jazhincë, lëndohen pesë persona

Ilustrim
më 21/07/2017 15:15