Këshilla mjekësore – Problemet me aknet, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

aknet
më 17/07/2017 10:03

Hiqni puçrrat në fytyrë brenda nate, ja disa metoda

Aknet
Bota më 20/06/2017 10:23

Largoni aknet në mënyrë natyrale

Kujt i dalin aknet?
Bota më 10/05/2017 22:30

Provoni kete super-maske për largim te puçrrave-akneve

Puçrra në fytyrë
më 06/04/2017 16:45

Maskë për akne dhe shenjat në fytyrë!

Kujt i dalin aknet?
Bota më 26/03/2017 18:30

Ekipi i Janevës në Këshillin Gjyqësor për lëndën “Puç“

Katica Janeva
Shkup më 20/02/2017 13:32

Gjërat që do të mbahen mend nga afera e përgjimeve “Puç“ (VIDEO)

Takimi i fshehte Gruevski - Zaev
Shkup më 18/01/2017 16:08

Si t’i eliminoni aknet

Kujt i dalin aknet?
Bota më 08/10/2016 22:00

Mënyrë e re për trajtim të puçrrave, provoni këtë gjë natyrale

Kujt i dalin aknet?
më 10/09/2016 17:42

I keni këto puçrra të kuqe nëpër trup? Ja çfarë janë ato dhe përse janë të rrezikshme

Puçrra të kuqe
Bota më 26/06/2016 0:10