ASHAM debat shkencor për Marrëveshjen e Prespës

më 11/09/2018 19:47

ASHAM mbështet votimin “për” në referendum

ASHAM
Shkup më 28/08/2018 16:00

Akademiku Kambovski: Ivanov duhet ta nënshkruajë ligjin për Marrëveshjen për Emrin, jo ta interpretojë

Shkup më 02/07/2018 14:07

Kreu i Akademisë së Shkencave të Maqedonisë: Marrëveshja me Greqinë, kompromis i mirë

Taki Fiti
më 17/06/2018 13:47

Artisti Omer Kaleshi bëhet anëtar nderi i ASHAM-it

Shkup më 06/06/2018 22:38

Ndërroi jetë akademiku maqedonas Cvetan Grozdanov

Shkup më 31/03/2018 11:14

Debat në ASHAM për procedurat më moderne diagnostike mjekësore

ASHAM
Shkup më 24/03/2018 15:27

Ministria e Ekonomisë nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me ASHAM-in për zhvillim të qëndrueshëm të energjisë

Potpishuvanje na memorandum za sorabotka so Ministerstvo za ekonomija.
Shkup më 20/03/2018 12:25

ASHAM dhe ASHB do të ndihmojnë për realizimin e Marrëveshjes për fqinjësi të mirë

ASHAM
Shkup më 05/02/2018 12:57

ASHAM sot hap librarinë e saj

Shkup më 29/11/2017 9:37